Croatia

Osnaživanje umjetne inteligencije: Intellias sudjelovao na konferenciji AI2FUTURE u Hrvatskoj

Intellias se pridružio konferenciji AI2FUTURE u Zagrebu, postavši tako dio važnog razgovora o trendovima i prilikama u području umjetne inteligencije
News
October 25, 2023

Zagreb, 25. listopada – 19. i 20. listopada, Intellias se pridružio konferenciji AI2FUTURE u Zagrebu u Hrvatskoj, postavši tako dio važnog razgovora o trendovima i prilikama u području umjetne inteligencije i njenom utjecaju na budućnost našeg rada. Gregorio Ferreira, glavni MLOps inženjer u Intelliasu, pridružio se raspravi s temom „Osnaživanje umjetne inteligencije putem MLOps-a: Izvan horizonta DevOps-a“, razmatrajući prakse MLOps-a i načine kako one mogu pružiti bolja rješenja u području umjetne inteligencije.

Gregorio Ferreira, koji posjeduje doktorat iz napredne obrade signala/ML-a i dijagnostike grešaka, ima opsežno iskustvo u području umjetne inteligencije. On vjeruje da MLOps igra ključnu ulogu u omogućavanju stabilnijih, skalabilnijih i pouzdanijih rješenja u području umjetne inteligencije, što može potaknuti održiv rast poslovanja:

U digitalnom okruženju koje se brzo mijenja, simbiotski odnos između umjetne inteligencije (AI) i operacija strojnog učenja (MLOps) ključan je za postizanje operativne izvrsnosti i poticanje inovacija. MLOps nije samo prolazni trend, već evolucijski korak neophodan za iskorištavanje punog potencijala umjetne inteligencije u poslovnom ekosustavu.

Gregorio Ferreira
Glavni MLOps inženjer u Intelliasu

Konferencija AI2FUTURE istražuje utjecaj umjetne inteligencije na različite sfere života i poslovanja, uključujući obrazovanje i budućnost rada. Ovogodišnja konferencija okupila je više od 40 govornika i pružila preko 50 značajnih rasprava o budućnosti umjetne inteligencije.

Konferenciju je organizirala udruga CroAI, koja ima za cilj pretvoriti Hrvatsku u vodeću destinaciju u svijetu za istraživanje inovacija u području čovjekocentrične umjetne inteligencije. Intellias je nedavno postao član udruge CroAI, čime je učinio još jedan korak na putu prema osnaživanju i poticanju inovacija u svijetu umjetne inteligencije.

Više o AI2FUTURE

AI2FUTURE  je najveća konferencija o umjetnoj inteligenciji u Hrvatskoj, koju organizira CroAI. To je vrhunski događaj za AI zajednicu i sve pojedince zainteresirane za istraživanje ekonomskih i društvenih implikacija umjetne inteligencije u regiji. Ova konferencija pruža platformu za duboke rasprave i razmjenu ideja, kao i odličnu priliku za umrežavanje!

O Intelliasu

Intellias je globalni tehnološki partner Fortune 500 poduzećima i vodećim organizacijama, kojima pomaže ubrzati održivu digitalizaciju. Intellias osnažuje društva koja posluju u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama, regiji MENA i regiji APAC kako bi im omogućio inovacije u velikom opsegu. Nalazi se na Globalnoj listi najboljih pružatelja izdvojenih usluga (Global Outsourcing 100) prema IAOP-u, priznat je od strane Inc. 5000 i Forbesa te nagrađivan nagradama GSA UK Awards. S gotovo dva desetljeća iskustva, Intellias ima što je potrebno i spreman je i dalje osiguravati održivi uspjeh naših klijenata na njihovom putovanju stvaranja vrijednosti.

Ne propusti novosti!

Pretplati se na naš newsletter, budi u toku i prvi saznaj sve novitete

  Hvala na pretplati!

  The best vacancies, are waiting for you!

  We picked vacancies that suit your skills!

  Good news!
  Link copied
  Bravo!
  Woo-hoo!
  O, ne!
  Nešto nije u redu. Molim te, pokušaj ponovno.
  This site is registered on wpml.org as a development site.