Croatia

Intellias osvojio nagrade u dvjema kategorijama na Best Employer Brand Awards Adria 2023

Intellias je prepoznat kao najbolji brend poslodavca te je pobijedio u kategoriji Najveće zadovoljstvo zaposlenika (Best Employee Experience) s projektom IntelliHub
News
December 20, 2023

13. prosinca 2023. globalno informatičko poduzeće Intellias, koje ima ured i u Zagrebu, pobijedilo je u dvjema kategorijama na godiÅ”njoj dodjeli nagrada Best Employer Brand Awards Adria. Intellias je prepoznat kao najbolji brend poslodavca te je pobijedio u kategoriji Najveće zadovoljstvo zaposlenika (Best Employee Experience) s projektom IntelliHub.

Dodjela nagrada Best Employer Brand Awards Adria okuplja najjače brendove poslodavaca iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i ostalih zemalja jadranske regije. Birajući najbolje brendove poslodavaca među malim, srednjim i velikim poduzetnicima, stručno povjerenstvo ocjenjuje strategije, internu i eksternu komunikaciju, kreativnost i inovativna rjeÅ”enja sudionika. Intellias je osvojio najveći broj bodova prema svim kriterijima.

Intellias je otvorio svoj ured u Zagrebu početkom 2022. godine. Pobrinuli smo se da ovdje stvorimo atmosferu punu poÅ”tovanja, podrÅ”ke i suosjećanja. Važno nam je da se naÅ”i kolege osjećaju ugodno te da imaju prilike za kontinuirani razvoj karijere. Dvije nagrade osvojene na Best Employer Brand Awards Adria 2023. dokazuju da se krećemo u dobrom smjeru.

Pavlo Lapshov
Country Head of Intellias in Croatia

Intellias je osigurao joÅ” jednu pobjedu u kategoriji Najveće zadovoljstvo zaposlenika za portal IntelliHub. IntelliHub je ekosustav usluga koji objedinjuje sve prilike dostupne Intelliasovim stručnjacima na jednom mjestu.

IntelliHub pomaže kolegama u:

 

 • samostalnom upravljanju njihovim karijerama i profesionalnom razvoju koristeći platformu za upravljanje karijerama Fuel50
 • pronalasku mentora i dobivanju povratnih informacija unutar programa IntelliMentorship
 • razmjeni ideja i inicijativa vezanih uz radne procese na platformi Initiatives Hub
 • razmjeni iskustva u stručnim zajednicama
 • podržavanju kolega u njihovim projektima za prikupljanje sredstava na platformi za skupno financiranje IntelliShare

Ove godine neke su ugledne organizacije priznale nekoliko Intelliasovih projekata. Valja istaknuti da je Intellias osvojio srebro na dodjeli nagrada časopisa Forbes za ljudske potencijale i brendiranje poslodavaca u Bugarskoj, kao i nagradu na dodjeli nagrada udruge SoDA u Poljskoj zbog svoje inicijative IntelliWomen i promocije rodne ravnopravnosti. Intellias je također proglaÅ”en Odličnim radnim mjestom u Poljskoj i Å panjolskoj te je svrstan u najbolje poslodavce u Portugalu prema časopisu Exame i druÅ”tvu ManpowerGroup. Isto tako, već nekoliko godina zaredom Intellias je svrstan među najbolje poslodavce u Ukrajini prema časopisu Forbes i druÅ”tvu EY.

O Best Employer Brand Awards

Best Employer Brand Awards Adria najveći je projekt i dodjela nagrada za brendiranje poslodavaca u jadranskoj regiji. Svake godine stručno povjerenstvo bira poduzeća s najvećim postignućima u viÅ”e od 30 kategorija te ocjenjuje stotine prijava u svakoj kategoriji. Stručnjaci razmatraju inicijative koje doprinose stvaranju najboljeg radnog okruženja za zaposlenike.

O Intelliasu

Intellias je globalni tehnoloÅ”ki partner Fortune 500 poduzećima i vodećim organizacijama, kojima pomaže ubrzati održivu digitalizaciju. Intellias osnažuje druÅ”tva koja posluju u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama, regiji MENA i regiji APAC kako bi im omogućio inovacije u velikom opsegu. Nalazi se na Globalnoj listi najboljih pružatelja izdvojenih usluga (Global Outsourcing 100) prema IAOP-u, priznat je od strane Inc. 5000 i Forbesa te nagrađivan nagradama GSA UK Awards. S gotovo dva desetljeća iskustva, Intellias ima Å”to je potrebno i spreman je i dalje osiguravati održivi uspjeh naÅ”ih klijenata na njihovom putovanju stvaranja vrijednosti.

Ne propusti novosti!

Pretplati se na naÅ” newsletter, budi u toku i prvi saznaj sve novitete

  Hvala na pretplati!

  The best vacancies, are waiting for you!

  We picked vacancies that suit your skills!

  Good news!
  Link copied
  Bravo!
  Woo-hoo!
  O, ne!
  NeŔto nije u redu. Molim te, pokuŔaj ponovno.
  This site is registered on wpml.org as a development site.