Croatia

Intellias otvara ured u Hrvatskoj!

Globalna tehnološka tvrtka Intellias najavila otvaranje novog dostavnog centra u Zagrebu
News
May 16, 2022

U ožujku 2022. godine, Intellias, globalni pružatelj tehnoloških rješenja i partner vodećim tvrtkama u tom području, najavio je svoje daljnje tržišno probijanje na europskoj tehnološkoj sceni otvaranjem nove poslovnice u Zagrebu, Hrvatska.

Otvaranje dostavnog centra u Hrvatskoj logičan je korak u razvoju tvrtke. Time će Intellias moći dodatno ojačati svoju prisutnost u glavnim IT središtima diljem Europe i podržati klijente u usvajanju inovacija na njihovom putovanju transformacije.

Istraživanje IT industrije na Balkanu pokazuje da lokalno IKT okruženje predstavlja moćan i obećavajući sektor. Hrvatska, članica Europske unije od 2013. godine, danas doživljava priljev intelektualne snage i tehnoloških inovacija, uz to što je i poznata turistička destinacija. Dom je konsolidiranoj IT zajednici koja okuplja vodeće tvrtke i više od 60 000 stručnjaka za informacijsku tehnologiju u dobro razvijenom ekosustavu.

Intelliasova zagrebačka poslovnica postat će još jedno mjesto gdje se tehnološka izvrsnost susreće sa stručnošću i mentalitetom rasta kako bi se isporučili značajni rezultati našim partnerima i klijentima.

Čvrsto sam uvjeren da je Hrvatska, zemlja snažnih kulturnih tradicija, nepokolebljivih političkih stajališta i vrijednosti, jedno od najbrže rastućih IT središta u Europi. Otvaranje našeg dostavnog centra u Zagrebu novi je značajan korak koji će potaknuti inovacije i rast Intelliasa te nam omogućiti da budemo još bliže našim europskim partnerima.

Vitaly Sedler
CEO i suosnivač Intelliasa

Poslovnica Intelliasa nalazi se u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske kojega karakterizira dinamična tehnološka scena. Počevši od svojih prvih malih poslovnih prostora u istočnoj Europi, Intellias je sada prisutan u 7 zemalja diljem svijeta, provodeći svoju dugoročnu strategiju razvoja kao globalnog tehnološkog partnera koji djeluje preko granica i vremenskih zona.

O Intelliasu

Intellias je globalni tehnološki partner Fortune 500 poduzećima i vodećim organizacijama, kojima pomaže ubrzati održivu digitalizaciju. Intellias osnažuje društva koja posluju u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama, regiji MENA i regiji APAC kako bi im omogućio inovacije u velikom opsegu. Nalazi se na Globalnoj listi najboljih pružatelja izdvojenih usluga (Global Outsourcing 100) prema IAOP-u, priznat je od strane Inc. 5000 i Forbesa te nagrađivan nagradama GSA UK Awards. S gotovo dva desetljeća iskustva, Intellias ima što je potrebno i spreman je i dalje osiguravati održivi uspjeh naših klijenata na njihovom putovanju stvaranja vrijednosti.

Ne propusti novosti!

Pretplati se na naš newsletter, budi u toku i prvi saznaj sve novitete

  Hvala na pretplati!

  The best vacancies, are waiting for you!

  We picked vacancies that suit your skills!

  Good news!
  Link copied
  Bravo!
  Woo-hoo!
  O, ne!
  Nešto nije u redu. Molim te, pokušaj ponovno.
  This site is registered on wpml.org as a development site.