Ukraine

Як перемагати у реферальних кампаніях: інсайти спеціалістів Intellias

Марта Сомик
Stories
February 4, 2021

Працювати поряд з другом та відпочивати у Карпатах – усе це можливо завдяки реферальній програмі, яка діє в Intellias. Усе просто – рекомендуєш колегу на відкриту вакансію і отримуєш за це грошовий бонус, а іноді ще й подарунки: квадрокоптер, смартфон, найзручніше крісло для домашнього офісу, поїздку на лижі. Нещодавно ми розповідали вам про кількох учасників. А ось ще кілька історій про переможців та їхні винагороди.

Правильні люди на правильному місці

На цьому фото наша київська колега, Оксана Черкезія, Delivery Coordinator в діджитал сегменті. Вона тримає у руках заслужений відпочинок, на який відправиться разом з сім’єю. Так Оксана планує витратити 5 000 доларів, які виграла за участь в одній з реферальних кампаній.

“Я завжди рада рекомендувати хорошим людям хороші можливості, тому що коли знаєш історію людини на попередніх місцях роботи, тоді у вас є спільний нетворк і точки дотику. Довіритися знайомому, який на власному досвіді розповідає про можливості розвитку та цікаві проекти в компанії, набагато легше. Після таких аргументів мотивація у кандидата збільшується і навіть, якщо він не планував розглядати вакансію, може змінити думку”

Цього разу перемогу у кампанії Оксані принесли рекомендації на позиції DevOps Engineer, Delivery Manager,  Business Analyst, QA Engineer та Staffing Partner.

“Про перемогу я дізналась з вітальних повідомлень колег. Звісно ж я зраділа подарунку, а ще й розумінню того, що своїми зусиллями зробила внесок в розвиток компанії. Я завжди рекомендувала і робитиму це й надалі, тому що Intellias – прекрасне місце, щоб почати чи продовжити будувати кар’єру. Враховуючи наші майбутні плани і як ми вибудовуємо усе навколо людей, – це компанія, яку легко радити колегам”

Переглянь відкриті вакансії ІТ спеціалістів в Intellias

*

З братом на каву і на роботу 

Історія Богдана Свердлова, Principal Senior C++ розробника, дещо інша, ніж Оксани. Його кейс доводить, що не обов’язково роками рекомендувати, аби нарешті отримати за це винагороду. Головне знати, що саме твій спеціаліст потрібен проєкту. Нещодавно він подав свого першого кандидата – старшого брата Івана, Senior Java-спеціаліста. Він прийняв офер, тож реферальний дебют завершися подарунком. Богдан отримав кавомашину. “Дуже люблю каву. Вона стимулює мене в роботі, тому п’ю чорну гірку каву без молока. Я уже запросив брата в гості, і ми разом спробували перемогу на смак”). До речі, до виграшу в Богдана уже була кавомашина. Здається, пора відкривати міні кав’ярню.

Подарунки не лише для переможців реферальних кампаній

Реферальні подарунки отримують не лише переможці.  Максим Назарук, Strong Middle Java інженер, це точно підтвердить. Як і в Богдана, його перша рекомендація була успішною і друг – Middle Java інженер прийняв офер. А потім були ще кілька рекомендацій. Головне правило Максима – підбирати спеціалістів, чиї навички і “mindset” підходять вакансії. В одній з нещодавніх кампаній така стратегія показала, що Максим усе робить правильно – він виграв монітор.

Мати одну PlayStation добре, а дві – ще краще

Андрій Гладштейн, Team лід на одному з наших автомобільних проєктів, завдяки участі у реферальній програмі нарешті зняв з себе статус невезучості в розіграшах. Андріє жартує, що навіть у безпрограшній лотереї знайде варіант, як програти, тому його цікавив не подарунок, а можливість порадити хорошого спеціаліста в компанію. Найновіша модель PlayStation 5 дісталась Андрію за рекомендацію бізнес-аналітикині. Колись вона працювала в Intellias, а потім вирішила подорожувати Азією, а тепер знову повернулась в компанію.

Минулого літа Андрій придбав попередню версію PlayStation, але подарунку дуже тішиться, адже у нього двоє дітей: “Навіть, якби я не грав, в мене завжди буде черга пограти”, – каже Андрій. І підсумовує –  реферальні програми в ІТ-компаніях дають набагато більше, ніж подарунки та грошові бонуси. Вони допомагають збільшувати довіру серед ІТ-спеціалістів.

Тобі може бути цікаво як працює реферальна програма Intellias

*

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.