Ukraine

Допомагати ЗСУ: волонтерські історії Intellias

Stories
December 5, 2022

Intellias майже 9 років поряд зі ЗСУ, і ця сфера допомоги є найпопулярнішою серед наших волонтерів та волонтерок. З початком АТО до серії наших щорічних благодійних проєктів на допомогу дітям чи підтримку екомобільності приєднались і різні акції на допомогу українським військовим. Серед іншого ми допомогли оновити медичне обладнання Центрального військового госпіталю Києва та зібрали кошти на відкриття Центру ментального здоров’я і реабілітації ветеранів. 

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ми ще активніше підтримуємо українських захисників та захисниць.

Наші основні зусилля спрямовані на закупівлю автомобілів, тепловізорів, рацій, іншого обладнання та засобів захисту, а також дронів та БПЛА.

Ми започаткували благодійний проєкт “Авто для захисників”. Завдяки збору коштів серед команди, внеску компанії, а також завдяки зовнішнім донатам ми закупили 48 позашляховиків для військових.

Цього року Intellias виповнилось 20 років. Ця річниця була особливою, адже ми не приймали подарунки, а робили їх самі. Саме тому ми передали Благодійному Фонду Сергія Притули 5.5 млн гривень і придбали для наших  розвідників безпілотний авіаційний комплекс FlyEye. Він відправився допомагати нашим військовим у Херсонській області.

Intellias та «Благодійний фонд Сергія Притули»

Цього року Intellias виповнилось 20 років. Ця річниця була особливою, адже ми не приймали подарунки, а робили їх самі. Саме тому ми передали Благодійному Фонду Сергія Притули 5.5 млн гривень і придбали для наших захисників безпілотний авіаційний комплекс FlyEye. Він відправився допомагати нашим військовим у Херсонській області.

Восени ми ще раз об’єднали зусилля з цим фондом і разом з усіма українцями приєднались до збору на дрони-камікадзе. Окрім того, задонатили ще один 1 мільйон гривень та придбали машину швидкої допомоги, яка рятує життя наших військових  на передовій.

Також ми долучилися до збору коштів на модернізацію командно-аналітичних центрів авіаційного командування «Захід» і регулярно передаємо необхідну різним підрозділам техніку: компʼютери, монітори, принтери та навіть меблі. Ми також зібрали кошти на 120 аптечок натівського зразка для військових на передовій, на 100 шоломів для одного з легендарних українських підрозділів, на 50 комплектів зимової жіночої форми та на інші потреби.

Від початку війни ми всією Intellias командою зібрали коштів, різного спорядження та техніки на  продовжуємо допомагати. Неймовірну велику роль у всіх наших благодійних проєктах виконують саме IntelliPeople.

IntelliPeople та допомога ЗСУ

“Мені написала мама, що почалась війна. Я відкрив новини, провів мітинг, закрив робочі таски, зібрав речі й пішов у військкомат”. “Я не міг сидіти на місці й вирішив допомагати тим, хто ховався у київському метро”. “Люди спали у коридорах, мітинг румах, на всіх поверхах. Роботи було так багато, що я вперше зняла взуття на третій день”.

До Дня захисника та захисниці 14 жовтня, ми зняли дуже особливе відео. У ньому історія Дар’ї, викладачки англійської в Intellias, яка у нашому львівському офісі допомагала евакуйованим колегам з Києва, Харкова та Одеси. Це спогади Тетяни, Талент делівері спеціалістки, яка разом з чоловіком допомагає військовим ще з 2014-го. А ще у відео чути голос Максима, JavaScript інженера, захисника Донецького аеропорту, який знову вирушив на фронт вже на другий день повномасштабної війни.

Це лише частина історій IntelliPeople, які разом з нами наближують перемогу. Понад сто наших спеціалістів та спеціалісток волонтерять на постійній основі – збирають кошти на різне обладнання та медикаменти для військових, закуповують для них автомобілі й дрони, допомагають переселенцям, плетуть маскувальні сітки. Ще півтори тисячі колег долучаються до зборів на IntelliShare та підтримують ініціативи, що наближають нашу перемогу.

Щодня волонтерських історій більшає, і ми неймовірно вдячні, за силу та відвагу, яку демонструє наша команда.

Одна команда –  одна Україна!

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.