Ukraine

 День із життя IntelliPeople: про будні копірайтерки у Малазі

Stories
February 13, 2023

Цього разу розповідаємо про день із життя нашої копірайтерки – Катерини Сухолітко. Окрім специфіки роботи, Катя поділиться власним досвідом релокації до Іспанії, а також подробицями робочих буднів у офісі Intellias у Малазі. 

Про робочий день 

Через різницю у часі між Україною та Іспанією я розпочинаю свій робочий день на годину раніше – о 9 ранку. Більшість моєї команди знаходиться в Україні, тому важливо бути в синхроні стосовно робочих процесів. За ранковим чаєм я переглядаю нашу Kanban дошку і визначаю для себе пріоритетність задач. 

Розпочинаю з найлегших, тобто тих, з якими можу впоратись за кілька хвилин. Зазвичай це вичитка та редагування невеликих за обсягом текстів. Далі берусь за задачі із “гарячим дедлайном” і намагаюся якнайшвидше виконати їх, а потім передати текст далі на апрув. Після чергової успішної “вписки” в дедлайн, дозволяю собі відволіктися на каву, аби “провітрити” думки для наступних задач. 

До речі, про задачі. Розповім трохи про тексти, які пишу. Як копірайтер із команди Recruitment Marketing, я переважно створюю описи вакансій, складаю вордінги для конференцій компанії, пишу тексти для лендінг-сторінок, а також багато різних імейлів і дописів для соцмереж. Здебільшого це тексти англійською та українською, але час від часу з’являється ще запит і на іспанську.  

Не менш важливою частиною моєї рутини є регулярні дзвінки з командою. Тричі на тиждень ми маємо робочі колли тривалістю 30-40 хвилин, під час яких обговорюємо наші індивідуальні та командні задачі, вирішуємо спільні проблеми та плануємо наступні активності. 

Завершую свій робочий день о 17. І якщо я не маю інших справ чи планів, іду на прогулянку до моря. 

Про досвід релокації 

На момент, коли я приєдналася до Intellias, я вже була в Іспанії, на півночі країни. Утім, я досить швидко зрозуміла, що не хочу залишатися на півночі, тож почала шукати варіанти переїзду десь південніше – бажано, щоб із теплим морем. І ось рішення з’явилось, тільки-но я дізналася, що Intellias “заходить” до Іспанії і відкриває офіс у Малазі. ¡Qué suerte! – яка удача! – як кажуть іспанці. 

Щоправда, у моєму випадку цей досвід відбувся за ”спрощеною процедурою”, оскільки на той час я вже перебувала в Іспанії, мала легальний статус і, що важливо, дозвіл на роботу.

Так, для усіх релокантів Intellias в Іспанії були проведені сесії, під час яких фахівці компанії з питань релокації доступно і вичерпно розповіли про усі необхідні стадії і процеси квесту під назвою ”успішний переїзд до Іспанії”. Крім цього, ми завжди мали змогу отримати індивідуальні консультації з приводу особистих питань, як-от оренди житла, влаштування дітей до місцевих садочків чи шкіл, банківських нюансів, здоров’я. До речі, Intellias також забезпечила усіх своїх релокантів приватним медичним страхуванням, що дуже важливо у новій країні. А щоб допомогти своїм спеціалістам якнайшвидше порозумітися із місцевими, компанія організувала мовні курси з вивчення іспанської. 

 
 
 
 
 

Про офіс у Малазі 

Скажу дійсно без перебільшень – це офіс мрії. Відводячи погляд від екрану комп’ютера, ти бачиш у вікно пальми, на обід хоч щодня маєш свіжі морепродукти у пішій доступності, а увечері насолоджуєшся неймовірними заходами сонця. Тож завжди є сенс затриматися після роботи:) 

Офіс у Малазі є головним хабом Intellias в Іспанії. У розпорядженні компанії – приватний простір у коворкінг-центрі Monday, що розташований в одному з найкрасивіших місць Малаги прямісінько біля моря – la esquina de oro («золотий кут»).   

За моїм контрактом, я маю змішаний тип роботи: тобто можу працювати як з дому, так і з офісу. Але офлайн мені подобається значно більше, адже з колегами завжди цікавіше та веселіше. Особливо, коли місцеві тіммейти знайомлять нас, українців, із містом і відкривають нові, варті уваги місця.  

Окрім внутрішньо корпоративного життя, наша локальна команда Intellias часто долучається до подій, які ініціює коворкінг: тренінги, лекції, ігри. Наприклад, нещодавно ми грали в лото – і це відбувалось іспанською:) Також регулярно наприкінці місяця Monday збирає усіх бажаючих за піцою та напоями, тож під час цього нетворкінгу я щоразу знайомлюся з новими людьми із різних країн – Італії, Фінляндії, Канади, Аргентини, Колумбії тощо. Безумовно, це цікавий досвід спілкування і пізнання світу навколо. Що, до речі, можна сказати і про досвід релокації, якому я вдячна і яким я наразі лишаюся задоволеною.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.