Bulgaria

Intellias спепели 5 награди Carrer Show Awards 

IT компанията Intellias стана призьор на престижна награда Carrer Show Awards. Компанията подаде заявки за 5 категории – и спечели награди във всяка от номинациите: стратегия за кариерно развитие, иновативност в привличането на специалисти, стратегия за прилагане на принципите на толерантност и включване, събития за насърчаване на специалистите и въвеждане на иновативни подходи в организацията на дистанционната работа.
News
September 16, 2022

Компанията подаде пет заявки за участие в Career Show Awards 2022 — във всички категории Intellias получи награди. Тази година за наградата са кандидатствали 90 компании с 457 заявки. 

Злато спечели проектът “Мечта Ти – Изграждаме своята Мечта/«Мрия»”, реализиран от компанията за Международния ден за защита на децата. Грижейки се за благополучието на семействата, Intellias разработи концепцията за подкрепа на децата по време на руската агресия на територията на Украйна. 

Журито присъди сребро на IntelliSmartWorkplaces — стратегия за организиране на дистанционен работен формат в Intellias. Специалистите на компанията могат да работят у дома, в офиса или да комбинират двата формата. Всичко това не само за продуктивност, но и за генериране на нови идеи и поддържане на психичното здраве. 

Още три проекта на компанията получиха бронзови награди. Сред тях Career Hub — вътрешнокорпоративен портал на Intellias, където се комбинират всички професионални възможности. Благодарение на Career Hub можете самостоятелно да управлявате своята кариера и професионалното си развитие в компанията. 

Също така, бронзов приз спечели и проектът IntelliWomen. Intellias реализира програми и проекти, които премахват бариерите пред развитието на жените в техническите области и укрепват техния потенциал. 

Освен  това, спечели бронзова награда и рефералната програма Intellias – иновативен начин за привличане на нови таланти чрез вътрешни препоръки. Това е най-ефективният източник за набиране на персонал в компанията, благодарение на който, се закриват 25% от всички отворени свободни позиции. 

Оценяваме факта, че съдиите на Career Show Awards споделиха с нас нашите ценности и високо оцениха проектите, които вече се изпълняват успешно в Intellias. Хората са нашата най-голяма ценност и ключът към успеха на Intellias. Тези и други фирмени инициативи, ние създаваме за хората и възможности за тяхното професионално израстване и развитие. Комфортните условия на нашите специалисти са много важни за нас. Нашият подход е въплътен и в открития в София развоен център, така че ви каним да се насладите на възможностите за кариерно израстване в Intellias.

Иван Михайлов
Intellias Country Head в България

Сред журито на наградите са известни експерти и професионалисти с дългогодишен опит. Тази година към колегията се присъединиха журналисти и ръководители на асоциациите, представители на маркетинговите агенции, инфлуенсъри и лидери на общественото мнение в сферата на маркетинга, подбора на персонал и изграждане на работодателска марка. 

Поздравления на Intellias за високите резултати на Career Show Awards 2022! Това е несъмнено, голям личен успех за компанията и в същото време, доказателство за добри инвестиции на пазара на труда у нас.

Симона Харизанова
съосновател на Career Show Awards

През 2020 и 2021 г. компанията получи титлата най-добър ІТ работодател според Forbes. Освен това, Intellias е признат за един от най-добрите работодатели в ІТ индустрията, според мнението на професионалистите въз основа на резултатите от проучването на EY „Най-добър работодателпрез 2020 г. и 2021 г. 

За Intellias 

Intellias – е една от най-големите украински ІТ компании, с повече от 2700 специалисти. Развойните центрове на компанията се намират в България, Украйна, Полша, Хърватия, Испания, Португалия, Колумбия и Индия. 

 Intellias е представена също и в Германия, САЩ и Обединените Арабски Емирства. 

Intellias има 20 – годишен успешен опит в разработването на комплексен софтуер и предоставянето на професионални услуги, специализирани в технологични решения, автомобилна индустрия, навигационни системи, финансови и телекомуникационни технологии.  Технологичните продукти, разработени от инженерите на Intellias, се използват от над 2 милиарда души по света. През 2022 г. Intellias влезе за четвърти път в списъка на най-добрите сервизни ІТ компании в света, според резултатите от рейтинга The Global Outsourcing 100. 

За Career Show Awards

Career Show Awardsтова е ежегодна национална награда, която се присъжда на компаниите за най-добрите постижения в привличането, развитието и задържането на професионални таланти, както и за напреднал опит за изграждане на стратегията за работодателска марка. 

Не пропускайте интересни истории!

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте новини от Intellias.

  Благодарим ви, че се абонирахте!

  The best vacancies, are waiting for you!

  We picked vacancies that suit your skills!

  Good news!
  Link copied
  Страхотни новини!
  Всичко беше успешно.
  Лоши новини!
  Нещо се обърка. Моля, опитайте отново.
  This site is registered on wpml.org as a development site.